SENZILLESA ARREDONIDA

AQUESTA SITUAT A 10 MINUTS DE VALÈNCIA COMUNICAT PER LA A-7 EIXIDA 484, SITUAT EN EL CARRER CODONYER DE LA LOCALITAT DE PUÇOL. DISSENYAT PEL CONEGUT ARQUITECTE RAMÓN ESTEVE HA CONJUGAT LA DELICADESA MÉS SINGULAR DE LA LLUM NATURAL QUE PENETRA EN TOTES LES SALES DE L’EDIFICI, AMB EL COLOR NEUTRE I LES FORMES ARREDONIDES QUE LI DONEN AL SEU VOLTANT UNA LÍNIA DE SENZILLESA I ELEGÀNCIA. LA SUPERFÍCIE CONSTRUÏDA APROXIMADA DE 2.000 M2, SENT UNS DELS LOCALS PER A ESDEVENIMENTS MÉS RECONEGUTS EN L’ACTUALITAT, LA SEUA FUNCIONALITAT ENS PERMET DES DE CELEBRAR NOCES, CONVENCIONS, SEMINARIS, ETC…

CLIENT MYRTUS
ANY CONSTRUCCIÓ 2008
ARQUITECTE RAMÓN ESTEVE
SUPERFÍCIE 5.712,06M2
SITUACIÓ PUÇOL (VALÈNCIA)

La línia sinuosa que genera l’envolupant de l’edifici en la seua planta li confereix un caràcter amable. Seguint el traçat d’aquesta línia es disposa una seqüència alternada de plànols de vidre i formigó blanc que esquincen el volum en sentit vertical al llarg del perímetre de l’edifici. A l’interior, aquestes obertures intermitents generen un espai connectat visualment amb el jardí i desdibuixen els límits interior exterior. només les peces que tanquen els usos auxiliars es mostren com a nuclis rígids i tancats al voltant dels quals es configuren els diferents espais.

El programa es resol en tres plantes, la planta baixa alberga els salons de convencions amb diferents formes de dividir-se, fet que dóna un caràcter dinàmic a l’interior i permet generar sales independents i la cuina; en la planta primera es troben les oficines i el restaurant i en el soterrani se situa l’aparcament i altres usos de servei.

La tipologia estructural adoptada permet solucionar llums de 22 metres sense suports intermedis, la qual cosa facilita la flexibilitat d’usos en els salons i es deixa vista, a través dels intersticis de les plaques circulars de diàmetres variables que conformen el pla de sostre.