JUGANT AMB ELS ESPAIS

GUARDERIA ASSENTADA SOBRE 1000 M2 DIVIDIDA EN 10 AULES, DIFERENCIADES I CUSTUMITZADES PER EDATS, AMB 2 PATIS INTERIORS AMB JOCS DIFERENCIATS PER EDAT, EQUIPADA DE CUINA I MENJADOR PER A 100 XIQUETS I OFICINES PER A ADMINISTRACIÓ. TANT L’ACCÉS, COM LA ZONA D’ADMINISTRACIÓ, LES AULES, LA SALA D’USOS MÚLTIPLES, I EL MENJADOR PARTICIPARAN DELS PATIS. ÉS A DIR, PARTICIPARAN DE LA SEUA LLUM, DE LES SEUES VISTES, DE LA SEUA VENTILACIÓ, DE LA SEUA VEGETACIÓ. FINS I TOT AQUESTS ESPAIS INTERIORS, EN ÈPOQUES QUE HO PERMETA, PODRIEN OBRIR-SE I AMPLIAR-SE CAP A L’EXTERIOR. AQUEST FET PERMET LA POSSIBILITAT DE FINS I TOT REALITZAR LES CLASSES EN AQUESTS PATIS, AMB EL QUE SUPOSA PER AL BENESTAR DELS XIQUETS.

CLIENT AJUNTAMENT DE MONCADA
ANY CONSTRUCCIÓ 2008
ARQUITECTE ANTONIO ALTARRIBA Y MIGUEL NOGUERA
SUPERFÍCIE 936 M2
SITUACIÓ MONCADA (VALÈNCIA)

L’edifici va ocupant la parcel·la, creant plens i buits. són els patis (els buits) els elements que generen la distribució dels espais construïts (els plens). Aquests patis permeten la il·luminació i ventilació dels espais interiors, evitant la necessitat d’obrir aquests espais a la via pública.

L’objectiu principal de l’edifici és permetre uns espais interiors lluminosos, ventilats, amb un jardí al que obrir-se i del que apropiar-se. però tot açò mantenint la intimitat i la seguretat dels xiquets, ja que l’edifici s’obri cap a si mateix. I no necessita del carrer.