AMB CATIFA D'AIGUA

EQUILIBRI ÉS LA PARAULA AMB LA QUAL DEFINIM AQUEST PROJECTE, QUE ACONSEGUEIX UNA TOTAL HARMONIA ENTRE TOTS ELS ESPAIS QUE HO CONFORMEN. LA PEDRA, LA FUSTA, EL FORMIGÓ I EL CRISTALL SÓN ELS MATERIALS MÉS UTILITZATS. EL PROJECTE HA RESPOST A QUATRE CLARS OBJECTIUS: UN CERT AÏLLAMENT DE LA CARRERS, INTIMITAT EN RELACIÓ AMB ELS VEÏNS, UNA BONA ORIENTACIÓ DE L’ESTADES I UNA TOTAL CONNEXIÓ ENTRE L’INTERIOR I L’EXTERIOR DE L’HABITATGE.

CLIENT URBANIZACIÓN EL PILAR, S.L.
ANY CONSTRUCCIÓ 2006
ARQUITECTE JOSE MIGUEL ALBEROLA
INTERIORISME CUARTOPENSANTE
SUPERFÍCIE 295 M2
SITUACIÓ ONTINYENT (VALÈNCIA)

La casa està dotada d’àmplies obertures acristalades que doten a les estades de grans dosi de llum natural i que permeten una total connexió entre les zones interiors i exteriors. La piscina presenta un color discret i natural i està situada enmig del jardí, davant del bloc que conté la zona de dia.

Un dels extrems de la piscina s’allarga fins a formar una làmina d’aigua que divideix l’edifici i que condueix cap a un pati interior creat amb la intenció de mantenir connexió amb el jardí d’una manera més íntima. Les vidrieres que ho tanquen procuren grans dosis de llum que es propaga cap a les estades contigües, des de les quals es pot gaudir de la bellesa d’aquest original racó.